Kian en Nadir zijn elf en beste vrienden. Als Kian naar huis wordt geroepen om de vreemdelingenpolitie te vertellen waar Nadir is, slaan ze samen op de vlucht. Dat blijkt nog niet zo gemakkelijk.
Kian en Nadir zijn elf jaar oud en beste vrienden. Op een bloedhete zomerdag wordt de familie van Nadir door de vreemdelingenpolitie opgepakt en uitgezet. Om te voorkomen dat Nadir ook wordt meegenomen, besluiten de vrienden er samen vandoor te gaan. Maar vluchten blijkt moeilijker dan gedacht, zeker als blijkt dat Kian voor iets totaal anders op de vlucht is dan zijn vriend.

Credits

Coproducent
Creative producer
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp

Titel: Vliegende ratten
Jaar: 2016
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

DramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.