Experimentele impressie van het isolement van een oudere vrouw. Alleen in haar appartement raakt ze verzonken in een droomachtige toestand waarin gedachtes, herinneringen en emoties in elkaar overlopen.
Hoe te zijn zonder anderen? Een experimentele impressie van het isolement van een oudere vrouw. Alleen in haar appartement houdt de vrouw greep op de realiteit door strak vast te houden aan dagelijkse patronen en enkele sporadische externe contacten. Beelden van haar beperkte omgeving, visuele effecten en een fictieve monologue intérieur suggereren hoe ze zich verliest in een droomachtige toestand waarin gedachtes, herinneringen en emoties in elkaar overlopen.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design

Titel: Verzonken
Jaar: 2014
Duur : 29 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.