Een geliefde als zee-egel in een droom, wat zou dat betekenen? Droomdialoog tussen verschillende mysterieuze vrouwen op een idyllisch eiland, waarin een dans ontstaat van dromen en dwalen.
Een jonge vrouw viert samen met haar vriendin vakantie op een idyllisch eiland. Wanneer ze een intieme droom over zeedieren deelt, reageert haar geliefde - die in de droom voorkwam als een zee-egel - afwijzend. Om middernacht glipt de jonge vrouw het vakantiehuis uit en doolt rond in de baai van Venus Pool. Ze komt bij een poort uit die haar entree geeft tot haar diepste verlangens. Regisseur Venner verzorgde zelf de muziek in deze Limburgs gesproken film. Een droomdialoog tussen mysterieuze vrouwen, waarin een dans ontstaat van dromen en dwalen.

Credits

Production Design
Sound Design
Postproductiebedrijf
Cast (hoofdrol)

Titel: Venus Pool
Jaar: 2019
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

LGBTQ+ReizenNatuur & MilieuRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.