De 17-jarige Gijs vaart bij wijze van stage met zijn vader mee op de binnenvaart. Hij voelt de behoefte om zich soms te kleden als vrouw. Dit doet hij in het geheim, bang voor de reactie van zijn pa.
De 17-jarige Gijs vaart bij wijze van stage met zijn vader mee op de binnenvaart naar Wallonië. Voor het eerst sinds lange tijd zijn de twee op elkaar aangewezen. De communicatie tijdens de werkzaamheden aan boord gaan goed, maar privé blijken de juiste woorden moeilijk te vinden. Gijs voelt de behoefte om zich soms te kleden als vrouw. Dit doet hij in het geheim, bang voor de reactie van zijn pa.


Titel: Van Mars en Venus
Jaar: 2017
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

DramaMaatschappijGender

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.