In blijde verwachting? Voor Gio misschien, maar niet voor zijn vriendin Adinda. Zij maakt zich grote zorgen over hun toekomst en neemt op eigen houtje een ingrijpende beslissing. Met noodlottige gevolgen.
Gio kan zijn geluk niet op als blijkt dat zijn vriendin Adinda zwanger is. Zij wil het voorlopig nog geheim houden voor hun huisgenoten, want voor haar is het allesbehalve een blijde verwachting. Adinda heeft grote twijfels, over hun woonsituatie en economisch toekomstperspectief. Met een eenzijdige en ingrijpende beslissing komt de relatie onder hoogspanning te staan. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Para
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.