De jongensvriendschap van Kevin en Simon wordt complex en grimmig wanneer Simon meer wil zijn voor Kevin dan een vriend. Kevins afwijzing heeft een averechtse uitwerking en noodlottige afloop.
Kevin en Simon zijn jonge knapen die elkaar vinden in gedonder bij het thuisfront en de voorliefde voor graffiti. Hun relatie wordt complexer en grimmiger wanneer Simon meer wil dan vriendschap, en zich in toenemende mate ziekelijk jaloers toont. Kevin probeert afstand te scheppen, maar dat heeft een averechtse uitwerking en noodlottige afloop. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Loverboys
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.