Wanneer een tiener probeert haar onveilige thuissituatie te ontvluchten, ontketenen haar plannen een reeks aan confrontaties die uitlopen op een gruwelijk drama. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

Danielle kent geen veilige thuissituatie: moeder Nadia laat zich mishandelen door haar agressieve vriend Gerrie, er zijn altijd geldproblemen en Danielles halfbroertje Rody keert zich steeds heftiger tegen zijn zus. Danielle hoopt de geweldscirkel waarin ze is opgegroeid te ontvluchten, maar haar plannen ontketenen een reeks aan heftige confrontaties. Onderdeel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdaadverhalen.

Titel: Van God los - Kortsluiting
Jaar: 2011
Duur : 54 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still