Wanneer de huwelijkse voorwaarden flink in haar nadeel dreigen uit te vallen - dag huis, dag auto's, dag boot - brengt dat luxedier Chantal op een idee. Zei daar iemand tot de dood ons scheidt?
Het sprookjeshuwelijk is nog geen jaar oud, maar al zo verzuurd dat zakenman Dennis wil scheiden van zijn tweede vrouw Chantal. Achter haar rug om gaat de notaris vast aan de slag. Wanneer zij er achterkomt dat de huwelijkse voorwaarden niet in haar voordeel uit zullen vallen - dag huis, dag auto's, dag boot -, schakelt ze de hulp in van een oude vriend, die krap bij kas zit. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Fortunate Son
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.