Misdaaddrama waarin de wankele band tussen een rijke zakenman en diens verwende zoon alleen maar slechter wordt nadat palief de enthousiaste plannen van zijn zoon om een club te kopen weghoont.
Remco is de verwende zoon van een man die steenrijk werd met een dakpannenfabriek. Maar Remco schoffeert z’n pa en diens nieuwe vriendin liever dan iets concreets met zijn toekomst te doen. Totdat hij samen met vrienden Ole en Casper in de ban raakt van het plan een club te kopen. Zou Remco’s pa niet kunnen investeren? Als de vader hun plan weghoont, zijn de rapen gaar. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - D.I.S.C.O.
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.