Alle onzekerheden, culturen, hormonen en brutaliteit samengeraapt op de plek waar volwassenheid begint: je eerste bijbaan in een supermarkt. Vakken vullen dus, in de Landsuper.
In de fictieve supermarkt Landsuper is iedereen gelijk, wordt keihard gewerkt (of in ieder geval gedaan alsof), brengt iedereen zijn eigen game en wordt altijd iemand genakt. Dat de populaire webcomedy natuurgetrouw overkomt, is geen wonder: zowel de makers als de cast hebben zelf ervaring als vakkenvuller. Ook in dit tweede seizoen volgen we vijf jonge werknemers én hun baas. Tussen het spiegelen door werkt Darryl aan zijn doorbraak bij het grote publiek, en wil filiaalmanager Ruut nog steeds niets liever dan 'levelen' met zijn collega’s.

Titel: Vakkenvullers - seizoen 2
Jaar: 2019
Duur : 9 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020

HumorDramaVriendschapFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.