Director’s cut van De hoer en het meisje, deel uit de reeks Duivelse dilemma’s. De Oekraïense Elena is in Nederland in handen van mensenhandelaren gevallen en krijgt plots een kind onder haar hoede.
Director’s cut van De hoer en het meisje (nomatinatie Gouden Kalf Beste Televisiedrama), deel uit de reeks Duivelse dilemma’s. De Oekraïense Elena is in Nederland in de handen van mensenhandelaren beland. Ze stuurt dapper het beetje geld dat ze met gedwongen prostitutie verdient naar huis. Als ze plotseling een kleuter onder haar hoede krijgt, moet ze kiezen voor haar eigen bestaan of dat van het kind.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Talent United
Omroep
Human TV

Titel: Under the Weight of Clouds
Jaar: 2012
Duur : 49 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.