Kater Rodney ziet de bui al hangen als een lief parkietje ineens dood in zijn kooitje ligt. Zijn pogingen om het vogeltje te reanimeren hebben catastrofale gevolgen in dit komische animatiefilmpje.
Wanneer een lief en onschuldig parkietje onverklaarbaar dood in zijn kooitje ligt, wijst alle tekenen erop dat kater Rodney dat op zijn geweten heeft. De ongelukkige pogingen van Rodney om het het vogeltje te reanimeren hebben catastrofale gevolgen. Na een kalm begin verandert deze komische animatie in een uitzinnige maar met veel aandacht voor details gemaakte heksenketel.


Titel: Ultrakort - Catastrophe
Jaar: 2017
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

HumorAnimatieDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.