Tijdens haar eerste date met Bas verbergt Bodine haar dikke bril. Dat had ze beter niet kunnen doen: zo wordt het letterlijk een blind date. Of is het romantische avondje toch nog te redden?
Bodine kijkt uit naar haar eerste date met Bas. Voordat hij bij haar aan tafel schuift, doet ze vlug haar dikke bril af. Maar wat een romantisch avondje had moeten worden, loopt uit op een mislukking. Bodine kan de menukaart niet lezen en Bas heeft geen tafelmanieren. Als hij haar ten dans vraagt en wild over de dansvloer sleurt, weet Bodine dat ze een mismatch zijn. Tot ze haar bril weer op zet. Gemaakt in het kader van Ultrakort.

Titel: Ultrakort - Blind Date
Jaar: 2019
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

AnimatieHumorRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.