Er woedt een storm in de kop van Joe, die in deze animatiefilm dagelijks worstelt met een defecte knop van het koffieze­tap­pa­raat. Het zou helpen als hij eens van zijn fouten zou leren.
Het blauwe demoontje Joe neemt om de haverklap een kop koffie. Elke keer weer schrikt hij wakker wanneer de koffie in alle richtingen van het gammele appa­raat spuit. Alleen zijn kopje blijft telkens zo goed als leeg. Joe vergeet dat hij miss­chien ook op een andere manier aan zijn koffie kan komen. Moet hij niet eens naar het vogeltje luis­teren dat hem steeds de oplossing voor zijn prob­leem toereikt? Al kreunend gaat deze koppige demon door met zijn falende routine, in deze absurde animatie over de noodzaak van verandering. 

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects

Titel: Ultrakort - A Cup of Joe
Jaar: 2018
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaAnimatieHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01