Wanneer Lieke van de thuiszorg langsgaat bij een bejaarde man, blijkt hij niet meer te willen leven. Lieke twijfelt of ze hem moet helpen of moet tegenhouden er een eind aan te maken.
Lieke van de thuiszorg maakt haar ronde en arriveert bij de bejaarde meneer Metsiers. Ze treft hem aan in een stoel, omringd door potten pillen. Als hij niet op haar reageert belt ze de ambulance. Vlak voordat die er is, wordt Metsiers weer wakker. Dat was duidelijk niet zijn bedoeling, maar hij is te zwak om er een eind aan te maken. Lieke twijfelt of ze hem moet helpen of het hem onmogelijk moet maken de hand aan zichzelf te slaan.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Rififi

Titel: Uitgeleefd
Jaar: 2009
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.