Mannen van Mars, vrouwen van Venus: als een vrijpartij op kantoor tussen twee collega’s net niet uit de hand loopt, is hij eerder terug bij de orde van de dag dan dat zij de deur van het slot kan doen.
Niet alleen thuis kan de erotische spanning tussen man en vrouw langs andere tijdslijnen verlopen. Een vrouw heeft zich in een kamer op kantoor opgesloten na een net-niet uit de hand gelopen vrijpartij met een collega. Deze staat soebattend aan de deur. Hij raakt de juiste snaar, maar is eerder terug bij de orde van de dag dan dat zij de deur bereikt heeft. De kijker kan zelf beslissen met wie hij zich identificeert.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Vandertastic Productions

Titel: Tussendoor
Jaar: 2011
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still