Een ober krijgt van zijn baas de opdracht met een camera diens vrouw te bespieden en te betrappen op overspel. Hij raakt volledig in de ban van de vrouw die hem bijna weet te verleiden.
Deel uit de serie Kort!, een samenwerkingsproject tussen NPS, het Nederlands Fonds voor de Film, het Stifo en het Cobofonds. Film over een onhandige ober in een Italiaans restaurant die denkt een getalenteerd fotograaf te zijn. Hij krijgt van zijn baas de opdracht met de camera diens vrouw te bespieden en betrappen op overspel. Hij raakt volledig in de ban van de vrouw die hem bijna weet te verleiden. De oorspronkelijke opdracht lijkt hij uit het oog te veliezen, maar dat is niet zo.

Credits

Production Design
Set geluid
Mixage
Productiebedrijf
The Film Kitchen
Omroep
NTR

Titel: Tonino
Jaar: 2002
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2002

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2002)
Michiel van Jaarsveld

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still