Balancerend tussen kind-zijn en volwassenheid verliest de 15-jarige Tommy zichzelf in dit coming of age-drama in een zoektocht naar seks met mannen. Een dating app lijkt uitkomst te bieden.

Kort coming of age-drama waarin de 15-jarige Tommy zichzelf verliest in zijn zoektocht naar seks met mannen. Een dating app lijkt uitkomst te bieden. Maar in het lastige schemergebied tussen kind-zijn en volwassenheid blijkt er van alles te schuren. Op school denkt zijn beste vriendin dat hun vriendschap misschien een opstapje is naar meer, maar uitleggen waarom dat niet het geval is, blijkt nog knap lastig.


Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: TommyTeen18
Jaar: 2017
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

GenderDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.