Twee dansers zweven in deze videoclip door een oneindig heelal. Op de dubstep-achtige klanken van Throwing Snow veranderen ze door caleidoscopische effecten en vermenigvuldiging van vorm en betekenis.
Dansers Femke Luyckx en Medhi Walerski zweven in deze videoclip als hemellichamen door een oneindig heelal. Door het vermenigvuldigen van de beelden en het gebruik van caleidoscopische effecten transformeert filmmaker Rick Robin de als Griekse goden en godinnen geklede personages in wolken of vormen die zichzelf op verschillende manieren herhalen. Het dubstep-achtige nummer van Ross Tones, de in Londen wonende man achter Throwing Snow, wordt begeleid door het stemgeluid van Adda Kaleh.

Credits

Producent
Scenario
Visual Effects
Montage
Animatie
Uitvoerend Producent
Reservoir Dolls
Muziek
Rwina Records
Throwing Snow

Titel: Throwing Snow feat. Adda Kaleh - The Tempest
Jaar: 2014
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.