Een groep toeristen krijgt spijt van hun toer langs Nederlandse windmolens als ze bij een bloeddorstige molen belanden. Met internationale cast gemaakte, Engelstalige horror vol suspense én humor.
Holland of de hel? De Australische Jennifer weet niet zeker waar ze is beland als ze met een groep toeristen in de middle of nowhere terechtkomt bij een sinistere windmolen die een bloederig verleden met zich meedraagt. Volgens de legende zou een duivel-aanbiddende molenaar zijn molen gevoed hebben met weerloze slachtoffers. Als de toeristen een voor een beginnen te verdwijnen, beseft Jennifer dat ze iets met elkaar gemeen hebben. De met een internationale cast gemaakte, Engelstalige horrorfilm combineert suspense met humor - en veel bloed.

Titel: The Windmill Massacre
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016

HumorActie & AvontuurHorrorMisdaadDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.