Duister, poëtisch drieluik, mede geproduceerd door Within Temptation, gebaseerd op de gelijknamige comicserie die deze band produceerde met schrijver Steven O’Connell en tekenaar Romano Molenaar.
Duister, poëtisch drieluik, mede geproduceerd door de band Within Temptation, ter gelegenheid van de uitbreng van hun gelijknamige conceptalbum. De drie surrealistische verhalen in zwart-wit, tonen een wereld vol nachtwezens en tragisch overleden zielen. De verhalen zijn gebaseerd op de gelijknamige comicserie die de band produceerde met de Amerikaanse schrijver Steven O’Connell en tekenaar Romano Molenaar (Witchblade, Darkness, X-Men).

Titel: The Unforgiving
Jaar: 2011
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.