Handgetekende korte animatiefilm waarbij de muziek voor deze videoclip werd geïmproviseerd door de Londense jazzband Ill Considered, in spontane reactie op de beelden van beeldend kunstenaar Vincent de Boer.
Deze handgetekende animatie markeert het jubileum van de samenwerking tussen beeldend kunstenaar Vincent de Boer en de Londonse jazzband Ill Considered. Hierin worden de rollen van audio en visuals omgedraaid voor het maken van een videoclip. De muziek werd geïmproviseerd tijdens de allereerste filmvertoning. Het resulteert in een multizintuiglijk kunstwerk dat de muzikanten verbindt met het publiek en de kunstenaar.

Titel: Ill Considered - The Stroke
Jaar: 2020
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills