Het meisje met de lange haren zit gevangen in een toren: het wachten is op de knappe prins die haar komt redden. Maar dan neemt het sprookje een onverwachte wending in deze ultrakorte animatiefilm.

Aflevering uit de serie Cartoon-Box die sinds augustus 2016 op YouTube te vinden is. Ultrakorte animatiefilmpjes met een flinke dosis zwarte humor, bedacht en getekend door Lieuwma. Zijn versie van Rapunzel begint zoals we het sprookje kennen: het meisje met de lange haren zit gevangen in een toren. Zal de knappe prins haar redden? Maar dan komt er een wending die je niet ziet aankomen.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Frame Order

Titel: The Real Rapunzel
Jaar: 2017
Duur : 1 minuut
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

DramaAnimatieHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.