Korte experimentele film waarin een dochter herinneringen ophaalt aan haar vaders hotel nabij Zagreb, dat tijdens de Joegoslavische burgeroorlog een toevluchtsoord was voor vluchtelingen.
Korte, experimentele film waarin een dochter herinneringen ophaalt aan haar vaders hotel vóór en tijdens de Joegoslavische Burgeroorlog. In die periode werd het gebouw een toevluchtsoord voor mensen uit alle uithoeken, in een gebied waar zij juist gescheiden werden. In het hotel, gelegen in de bossen en aan een rivier, verdwenen emotionele en fysieke grenzen tussen landen en volkeren. Even. Tussen verstilde opnames van stalen stapelbedden, kale gangen en kamers, de nabijgelegen rivier en dolende mensfiguren, leven al hun verhalen voort.


Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
LIMA
Geen Dank Produkties
Distributie
LIMA

Titel: The Motel in the Well
Jaar: 2016
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

PolitiekDramaMaatschappijGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.