Marloes Coenen, één van de beste Mixed Martial Arts-vechters ter wereld, wil nog één keer alles geven om haar laatste titelgevecht te winnen. De prijs die daarvoor betaald moet worden is hoog, zo blijkt.
Marloes Coenen is superster en pionier in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA: ook wel bekend als ‘kooivechten’). Ze is in de herfst van haar carrière beland, maar voelt een sterke drang om voor de laatste keer een titelgevecht aan te gaan en wereldkampioen te worden bij het Amerikaanse Bellator MMA. Wat drijft een mens om een ander mens in een kooi zo doelgericht tegen de grond te slaan? Wat geeft zij op voor ónze bloeddorst? Documentaire die een unieke inkijk biedt in de wereld van deze in Nederland relatief onbekende topsport.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Witfilm
Omroep
KRO-NCRV
Distributie
Cinema Delicatessen

Titel: The Last Fight
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 17 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2018

Sport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.