Stephanie was een beweeglijk kind met een groot talent voor turnen. Maar de vrijheid die ze voelde, veranderde in een levensontwrichtend trauma. Hierdoor zijn veel details uit het verleden bedekt door een dichte mist. Een zoektocht naar bevrijding.
Soms 'verdwijnt' Stephanie uit de realiteit. Ze is er wel, maar toch ook niet. Haar gevoel is weg en haar zicht wordt wazig. Alsof er een laag mist over haar wereld trekt. Je ziet het niet direct aan haar, maar de doorstane terreur uit haar turntijd bepaalt nog steeds haar leven. Ze heeft besloten het gevecht met het trauma aan te gaan en via therapie weer vrij te leren bewegen. Met voormalige turncollega's spreekt ze af te strijden voor erkenning.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Hazazah Pictures
Omroep
BNNVARA
Postproductiebedrijf
Laurent Fluttert

Titel: Teledoc Campus - Mist
Jaar: 2021
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills