Portret van de 80-jarige 'straatdokter' Co, die in Amsterdam uitgeprocedeerde asielzoekers medisch bijstaat. Hij zoekt zijn patiënten bij nacht en ontij op in leegstaande garages en kantoorpanden.
De tachtigjarige dokter Co doorkruist op zijn fiets Amsterdam en bezoekt vluchtelingen in vervallen garages en leegstaande gebouwen. Ze verblijven hier illegaal en komen niet in aanmerking voor professionele, medische bijstand. Dokter Co verpleegt hen en luistert naar hun verhalen. Ze leven onder erbarmelijke omstandigheden; alcoholmisbruik en onderlinge conflicten zijn aan de orde van de dag. Wat drijft de oude dokter om het onvoorwaardelijk voor hen op te nemen?


Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV
Omroep
Evangelische Omroep (EO)
Postproductiebedrijf
Amator Postproductie

Titel: Teledoc Campus - Dokter Co
Jaar: 2017
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

PolitiekMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.