Van kinds af aan zit filmmaker Mari Sanders in een rolstoel. Een uitgelezen vertrekpunt om in deze documentaire roadmovie te laten zien hoe de samenleving worstelt met handicap en werk.
Van kinds af aan zit Mari Sanders in een rolstoel. Op school kreeg hij te horen dat zijn droom om filmmaker te worden leuk was, maar dat hij misschien wat realistischer moest worden. Nu gebruikt hij zijn eigen casus als kapstok voor een breder onderwerp: handicap en werk. Een humoristisch getint onderzoek naar de worsteling van de samenleving met de gehandicapte medemens. Zelf wil Mari uit de Wajong en buigt hij zich over de mogelijkheden en onmogelijkheden van werken met een handicap. Wat heeft de onvolprezen participatiemaatschappij hem te bieden?

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Volya Films
Omroep
Evangelische Omroep (EO)
Postproductiebedrijf
Het Raam Digital Cinema

Titel: Teledoc Campus - 80% Ongeschikt
Jaar: 2016
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2016

GezondheidMaatschappijPolitiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.