Vervolg op de tragi-komische speelfilm Team Spirit I over de besognes van zes voetbalvrienden. Een wedstrijd op Texel moet hun team nieuw leven inblazen.
De zes voetbalvrienden uit de tragi-komische Vlaamse speelfilm Team Spirit , naar de Nederlandse versie All Stars, zijn inmiddels dertigers geworden en het rijtje van besognes rond relaties, vriendschap, verantwoordelijkheden en keuzes maken is aangevuld met kinderen. De ploeg vormt de kapstok waaraan de individuele problemen van de jeugdvrienden en hun partners worden opgehangen. Deel II toont hoe de hechte vriendschap lijdt onder lastige baby's, homofobe bazen, treiterende ambtenaren, een strippende geliefde en een acute hernia. Een wedstrijd op Texel moet het team weer nieuw leven inblazen.

Titel: Team Spirit II
Jaar: 2003
Duur : 1 uur, 46 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still