Een kantoormedewerker wil zijn collega's oprecht gelukkig maken en doorbreekt met zijn verassende cadeaus de anonieme sfeer op het werk. Een sfeervol modern sprookje.
Een kantoormedewerker probeert de anonieme sfeer op het werk te doorbreken en zijn collega's gelukkig te maken. In de grijze, grauwe kantooromgeving weet hij met zijn creatieve cadeaus zelfs bij de meest stugge collega de passie weer op te laten laaien. Tanghi Argentini is een sfeervol modern sprookje. Winnaar van drie prijzen op het Festival Internationale du Courte Métrage de Clermont-Ferrand in 2007.

Titel: Tanghi Argentini
Jaar: 2006
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.