Vierentwintig uur uit het leven van de tiener Elise. Een beklemmend verhaal over de lieflijke intimiteit én de vernietigende kracht van social media, verteld vanuit het perspectief van haar iPhone.
De film vertelt het verhaal van de veertienjarige Elise en een uit de hand gelopen feestje. De content die zij op Instagram, Facebook en YouTube plaatst, gaat een eigen leven leiden. Zo verliest ze de controle over haar eigen online leven en verandert haar telefoon van beste vriend in haar ergste vijand. Het scherm van de iPhone vult het midden van het beeld; de omgeving is alleen te zien via de telefoon - en alleen als die aan staat.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Visual Effects

Titel: #tagged
Jaar: 2017
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills