3D-animatiefilm gebaseerd op een stripverhaal van Willy Vandersteen uit 1959, waarin de vertrouwde figuren naar Texas reizen om de Texas Rangers te helpen in de strijd tegen een illegale whiskeystokerij.
3D-animatiefilm gebaseerd op een stripverhaal van Willy Vandersteen uit 1959, met als vertrouwde figuren het koppige meisje Wiske, de moedige jongen Suske, hun tante Sidonia, buurman Lambik, de sterke Jerom, de slimme professor Barabas, Wiskes pop Schanulleke en de slimme hond Tobias. Ze trekken erop uit naar Texas om de Texas Rangers te helpen in de strijd tegen een illegale whiskeystokerij.

Credits

Producent
Productiebedrijf
BosBros
Skyline Entertainment
Omroep
AVRO TV
Distributie
Just Bridge

Titel: Suske en Wiske & de Texas rakkers
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 32 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still