Juf Josje is een gewone juf met een ongewoon geheim: ze heeft superkrachten. Handig als ze dieren wil redden. Alleen, op school mag niemand het weten. Als de kinderen er tóch achterkomen, begint het avontuur pas echt.
Het komt allemaal door het mysterieuze beeldje dat juf Josje ontdekt. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn. Gelukkig helpen de leerlingen van groep zes haar om smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen. Door dit avontuur leert de nog onzekere Josje niet alleen op te komen voor de dieren, maar ook voor haar klas en zichzelf. Naar de boeken van Janneke Schotveld.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Visual Effects

Titel: Superjuffie
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

Actie & AvontuurDramaJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.