Zwijgende animatiefilm over een mannetje met plakkerige voeten, waaraan zelfs een kat blijft plakken. Als alternatieve genezers en reguliere artsen hem niet kunnen helpen, zoekt hij zelf een oplossing.
Een (bijna) zwijgende animatiefilm met felle kleuren en lijnen als druipende inkt, over een mannetje met extreem plakkerige voeten en een slechtziende plantsoenbeheerder. Als zelfs een kat aan zijn voeten blijft plakken, zoekt het mannetje medische hulp. Uit vrees voor het ziekenhuis probeert hij alternatieve genezers, onder wie een voetenfluisteraar. Als vervolgens ook de reguliere artsen hem niet kunnen helpen, verzint hij iets anders.

Credits

Scenario
Sound Design
Productiebedrijf
il Luster B.V.
Distributie
il Luster B.V.

Titel: Sticky Feet
Jaar: 2007
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still