Zevendelige tv-serie tegen de achtergrond van Zuid-Afrika na de apartheid over de Nederlandse familie Keppel die zich in de jaren zestig op boerderij Arkadia vestigde om wijn te verbouwen.
De zevendelige tv-serie is een familiedrama en liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het Zuid-Afrika na de apartheid. Het vertelt de geschiedenis van de Nederlandse familie Keppel die zich in de jaren zestig op boerderij Arkadia vestigde om wijn te verbouwen. De boerderij is inmiddels in handen van dochter Betty. De familiebanden komen op scherp te staan als een verzwegen noodlottige gebeurtenis uit het verleden langzaam maar zeker wordt ontrafeld.

Titel: Stellenbosch
Jaar: 2007
Duur : 50 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2007

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2007)
Michiel van Jaarsveld

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still