'Riemen vast, dan gaan we dansen op het geluid van brekend glas.' Een stelletje slaperige geesten in een ambulance maakt vaart in een vreemde droomwereld. Derde muziekfilm in een serie met Thee Wreckers.

'Riemen vast, dan gaan we dansen op het geluid van brekend glas.' Vier bandleden verschijnen als slaperige geesten in een ambulance die met de verpleegster aan het stuur vaart maakt en in een smetteloos sneeuwlandschap de weg kwijtraakt. Is het een droom, een zinsbegoocheling of gewoon de surrealistische fantasie van animatiefilmer en musicus Rosto? Met een mengvorm van animatie en live-action roept hij een heel eigen wereld op. Derde muziekfilm in een serie met Thee Wreckers.

Titel: SPLINTERTIME
Jaar: 2015
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

MuziekDramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.