Kort drama waarin een dertiger zijn vader verliest en zo een herdershond én een slecht startende auto erft. Wordt hij na een opeenstapeling van verwarrende situaties nu eindelijk eens volwassen?


Als Onno's vader tijdens het kerstdiner onverwacht overlijdt, erft de ietwat bleke, kalende dertiger diens witte herdershond Snow en een rode Volkswagen met startproblemen. Maar al bij de eerste wandeling met Snow raakt Onno de hond al kwijt - even plotseling als hij zijn vader verloor. En dan komt er ook nog eens een leuke jongedame de weg vragen terwijl hij paniekerig blokkeert. Kort drama waarin Onno juist deze verwarrende opeenstapeling van situaties aangrijpt om eindelijk volwassen te worden.

Credits

Uitvoerend Producent
Montage
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Snow
Jaar: 2017
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.