Voor het eerst in haar leven gaat Siv uit logeren. 's Avonds zijn veel dingen al een beetje raar, maar 's nachts verandert het appartement in een magische wereld met achter elke deur een nieuw avontuur.
Het nieuwe meisje in de klas van de zevenjarige Siv besluit dat ze beste vriendinnen moeten worden. Voor het eerst in haar leven gaat Siv uit logeren. 's Avonds zijn veel dingen al een beetje raar, maar 's nachts wordt het pas echt vreemd: achter elke deur wacht een verwarrend avontuur. Siv voelt zich volslagen verloren, totdat er twee praatgrage dassen verschijnen die haar de nacht door helpen. Onconventionele Zweeds-Nederlandse coproductie gebaseerd op een beroemd Zweedse kinderboek van Pija Lindenbaum.

Titel: Siv gaat logeren
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 16 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016

Actie & AvontuurDramaJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.