Makkers staakt uw wild geraas! Want Bloem moet samen met de goedheiligman het gouden hoefijzer van schimmel Amerigo terugvinden, anders valt pakjesavond in het water.
Het komt allemaal op Bloem neer in deze vrolijke kinderfilm. Wanneer het tienjarige meisje eindelijk op het paard van Sinterklaas mag rijden, verliest Amerigo prompt zijn gouden hoefijzer! Zonder dit magische hoefijzer kan het paard de daken niet op, dus het is aan Bloem en Sinterklaas om stiekem het probleem op te lossen. Zonder dat de Pieten het doorhebben, gaan zij op zoek naar het gouden hoefijzer, zodat pakjesavond als vanouds doorgang kan vinden.

Titel: Sinterklaas & het gouden hoefijzer
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills