Marie's liefdesleven valt na tien jaar compleet in duigen, als de man van haar leven (schrijver Dimitri Verhulst in zijn acteerdebuut) eigenhandig heeft besloten haar compleet uit zijn leven te bannen.

Marie Killer heeft al meer dan tien jaar een passionele relatie met Nathan Trentelo, de man van haar leven. Wanneer ze na vier weken afwezigheid terugkomt in zijn leven, ontdekt ze dat hij heeft besloten haar, zonder enige aankondiging, uit zijn leven te schrappen. Kleurrijke en surrealistische tragikomedie, met een opvallende hoofdrol voor de Vlaamse romanschrijver Dimitri Verhulst, die zijn acteerdebuut maakt.

Credits

Coproducent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Sinner
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 12 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2019

HumorDramaRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.