Surrealistische korte film waarin een vrouw, die met haar geliefde op een idyllisch eiland verblijft, gestoken wordt door een zee-egel. Ze belandt in een hallucinante trip door haar onderbewustzijn.

Lyla, een jonge vrouw die met haar geliefde Alette op een idyllisch eiland verblijft, wordt rond middernacht door een zee-egel gestoken. Zo raakt ze in een hallucinante trip door haar onderbewustzijn. Tijdens deze reis wordt ze door een mysterieuze dame naar een ondergrondse erotische club geleid. Eenmaal binnen worden haar fantasieën op een onverwachte manier geprikkeld

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid

Titel: Silent Heat
Jaar: 2021
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills