Op het hoogtepunt van zijn carrière sluit de zwaar overwerkte Sergio Herman zijn beroemde driesterrenrestaurant om meer bij zijn gezin te kunnen zijn. Een documentaire over perfectionisme, ambitie en offers.
Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit Sergio Herman zijn beroemde driesterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. In de stressvolle periode die daaraan voorafgaat laat de zwaar overwerkte chef-kok de camera op verrassend veel momenten toe, waardoor de kijker wordt opgenomen in de mallemolen van zijn leven. Hijzelf blijft vrij gesloten, maar de geregistreerde hectiek en de interviews met zijn vrouw geven een eerlijk en intiem beeld van een moedige workaholic die probeert zijn ambities te temperen om meer bij zijn gezin te kunnen zijn.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Still fotografie
Productiebedrijf
Trueworks
Omroep
VPRO TV
Distributie
Cinema Delicatessen

Titel: Sergio Herman, FUCKING PERFECT
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2015

Eten

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Kristallen Film (10.000 bezoekers documentaire) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.