Wat zegt de zoektocht naar buitenaards leven nu precies over ons? Vijf personen, waaronder een klokkenluider-astronoom, een predikant en rapper Lange Frans laten er hun licht over schijnen.
De zoektocht naar buitenaards leven roept meer vragen op dan die of aliens echt bestaan. Vijf personen die vanuit verschillende invalshoeken deze materie onderzoeken, vertellen in deze documentaire hun verhaal: een astronomische klokkenluider, een predikant, een rapper, een sterrenkundige en de voormalig directeur van hét telescoopcentrum van Europa. Daarbij gaat het niet alleen om rationele argumenten, maar ook om intuïtie en emotie.


Credits

Producent
Set geluid
Visual Effects
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
Evangelische Omroep (EO)
IKONdocs
Postproductiebedrijf
Redline

Titel: Searching for Aliens
Jaar: 2017
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still