Spannende film over de tienjarige Andreas die de gesprekken van zijn ouders afluistert en tot de conclusie komt dat zijn ouders buitenaardse wezens zijn.
Spannende film voor jeugdige en volwassen kijkers over de tienjarige Andreas die op zijn nieuwe school vertelt dat hij over de hele wereld heeft gewoond, omdat zijn ouders belangrijke wetenschappers zijn. Als zijn buurmeisje Vero wil weten wat zijn ouders dan precies doen, moet Andreas het antwoord schuldig blijven. Samen met twee vriendjes gaat ze op onderzoek uit. Uit de gesprekken die ze afluisteren is maar één conclusie mogelijk: de ouders van Andreas zijn buitenaardse wezens!

Titel: Science Fiction
Jaar: 2002
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still