In de clip waarmee rapper Duvel zijn comeback maakt, gaat het over jongens die domme moves maken. Drugs dealen bijvoorbeeld, of het zo bont maken dat je vriendin je het huis uit zet.
Jongens die ‘domme moves maken’, daarover gaat de droogkomische clip van Bennie Bepleurd. Drugs dealen, naaktfoto’s uit tijdschriften scheuren in de supermarkt, het zo bont maken dat je vriendin je het huis uit zet, van die dingen. Met Ruyzdael maakt de Rotterdamse rapper Ritchie Zebeda alias Duvel zijn comeback. Zelf is hij overigens niet te zien in de door Fabio de Frei geregisseerde clip.

Credits

Titel: Ruyzdael - Bennie Bepleurd
Jaar: 2017
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.