Wekker - reizen - werk - reizen - slapen. Enzovoorts, enzovoorts. Een man ontsnapt aan de dagelijkse sleur, naar een land waar reuzen wonen, bomen ondersteboven groeien en natuurwetten worden overtreden.
In een computergeanimeerde wereld zit een man gevangen in een geestdodende routine van wekker - reizen - werk - reizen - slapen. Onderweg ontvlucht zijn geest naar een droomgebied waar reuzen zo groot zijn als flatgebouwen, bomen ondersteboven groeien en natuurwetten niet gelden. Als een vlinder raast hij de dag door, tot hij uiteindelijk de lift uit stapt, alsof er niets gebeurd is.


Credits

Producent
Sound Design
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Titel: Routine
Jaar: 2017
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

AnimatieDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.