Michel van Klaveren moet voorkomen na een illegale straatrace. Hij krijgt een taakstraf van zestig uur in een verpleegtehuis. Er bloeit iets op tussen hem en een oude dame die van snelle auto's houdt.
Michel van Klaveren leeft voor zijn auto. Alles moet ervoor wijken, tot frustratie van zijn vriendin en familie. Elk weekend doet hij in zijn getunede racemonster mee aan straatraces. Als hij tijdens zo'n race wordt gepakt moet hij wegens eerdere overtredingen voorkomen. Hij krijgt een taakstraf van zestig uur, te vervullen in een tehuis. Daar bloeit een onverwachte vriendschap op met een bejaarde dame, die benieuwd is naar al die snelle auto's.Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: RO TV 2 - De geur van brandend rubber
Jaar: 2011
Duur : 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.