Komisch drama waarin Bas een duidelijke boodschap van zijn stervende opa meekrijgt: wacht niet met het versieren van vrouwen. In Renesse, waar Bas de as van zijn opa verstrooit, probeert hij het advies op te volgen.
Op zijn sterfbed heeft de opa van Bas zijn kleinzoon aangespoord om vooral niet te wachten met het versieren van vrouwen: ‘je moet de melk schenken als ie vers is’. Als Bas de as van opa gaat verstrooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen. Met twee vrienden en zijn neef begint hij aan een komische vakantie, vastbesloten om te scoren. Maar de meisjes waarop hij het gemunt heeft blijken meer aanbidders te hebben, en zijn vrienden vergroten zijn kansen ook al niet. En dan is het leukste meisje ook nog het nichtje van de lastige campingbaas.


Titel: Renesse
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still