Met sierlijke, zelfverzekerde bewegingen houdt een Japanse treinconducteur in deze lichtvoetige dansfilm de mensen onder controle. Totdat hij zijn blik laat vallen op iets wat hem zijn balans doet verliezen.

Met sierlijke en zelfverzekerde bewegingen houdt een Japanse conducteur in deze tragikomische dansfilm de mensenstroom op een treinstation onder controle. Totdat zijn oog valt op een poster van een van Japans meest beroemde prenten. Hij voelt zich opgetild door de Grote Golf, om vervolgens te landen in een grauwe wereld waar mensen hem niet meer gehoorzamen. Opnieuw zoekend naar kracht en houvast ontwaart hij op een tegenoverliggend perron een Europese vrouw die worstelt met een stapel koffers.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Point Taken - Perron 13
Jaar: 2015
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

DramaDans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.