Twee mannen strijden om de hand van een meisje in deze vrolijke animatie. Borst vooruit, spierballenvertoon en dodelijke blikken. Ze maken grote indruk, hoewel misschien niet op de beoogde persoon.
In deze kleurrijke en muzikale animatie strijden twee mannelijke fantasiefiguren in een café om de hand van een meisje dat daar in eerste instantie niets van moet hebben. Ze steken hun borst vooruit, gooien hun beste danspassen in de strijd en proberen elkaar dood te staren om de goedkeuring van het meisje te krijgen. Maar elkaar té lang in de ogen kijken, brengt een risico met zich mee.


Credits

Productiebedrijf
Willem de Kooning Academie

Titel: Paradise
Jaar: 2017
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

GenderDramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.